«Μικρή ήμουν θλιμμένη και κομουνίστρια», δηλώνει 37χρονη σταρ - iefimerida.gr

«Μικρή ήμουν θλιμμένη και κομουνίστρια», δηλώνει 37χρονη σταρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις δεκάδες celebrities που πόσταραν αυτές τις γιορτές φωτογραφίες τους, την παράσταση έκλεψε η Μίλα Γιόβοβιτς που ξέθαψε από το σεντούκι της μια φωτό της από την Ρωσία των 70s στην οποία μεγάλωσε.

«Βρήκα αυτή την παιδική μου φωτογραφία από τα 70s. Δείχνω τόσο θλιμμένη και τόσο κομουνίστρια. Πάντως ήμουν χαριτωμένη». Αυτό ήταν το σχόλιο που συνόδευε την φωτό της 37χρονης σταρ των Resident Evil που γεννήθηκε στο Κίεβο και μετακόμισε στο Λος Άντζελες όταν ήταν πέντε ετών.

«Μικρή ήμουν θλιμμένη και κομουνίστρια», δηλώνει 37χρονη σταρ  | iefimerida.gr 0

Όχι ότι εκεί τα πράγματα ήταν καλύτερα, με την μικρή Μίλα να γίνεται καθημερινά στόχος υβριστικών σχολίων «Με αποκαλούσαν κομουνίστρια και Σοβιετική κατάσκοπο. Ποτέ δεν με αποδέχτηκαν». Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να εγκαταλείψει το σχολείο στα 12 και να ξεκινήσει την καριέρα της στο μόντελινγκ ένα χρόνο μετα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μίλα Γιόβοβιτς Resident Evil κομουνίστρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ