Ελληνίδες γιορτάζουν τα Χριστούγεννα τρώγοντας σούσι πάνω στο κορμί άντρα [εικόνα] - iefimerida.gr

Ελληνίδες γιορτάζουν τα Χριστούγεννα τρώγοντας σούσι πάνω στο κορμί άντρα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ιδιαίτερη «έκπληξη» είχε ετοιμάσει η Χριστίνα Παππά στην φίλη της που αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά της στο εστιατόριο που διατηρεί εκείνη στην Γλυφάδα.

Ένας ημίγυμνος άντρας καλυμμένος με ποικιλία από σούσι ήταν η έκπληξη που έκανε η Χριστίνα Παππά στην φίλη της που γιόρτασε τα γενέθλιά της στο εστιατόριο της.

Συνολικά στο δείπνο γενεθλίων συμμετείχαν 16 γυναίκες -μεταξύ των οποίων και η Ορθούλα Παπαδάκου- που έπρεπε να τσιμπολογήσουν και την τελευταία μπουκιά πριν ο καλογυμνασμένος άντρας-τραπέζι μπορούσε να σηκωθεί και να φύγει.

Ουσιαστικά πρόκειται για την γιαπωνέζικη μόδα «σερβιρίσματος» που έκανε θραύση στην Δύση πριν από 15 χρόνια. Με την μόνη διαφορά ότι παραδοσιακά ο «ανθρώπινος δίσκος σερβιρίσματος» ήταν γυναικείου φύλου και απαραίτητα με αδαμιαία περιβολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ