Ο Φιλιππόπουλος διεκδικεί τον τίτλο «Ελευθεροτυπία» - iefimerida.gr

Ο Φιλιππόπουλος διεκδικεί τον τίτλο «Ελευθεροτυπία»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τίτλο της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», την οποία έχει προαναγγείλει ότι θα επανακυκλοφορήσει στις 9 Ιανουαρίου 2013 η Μάνια Τεγοπούλου, διεκδικεί ο εκδότης Θεοχάρης Φιλιππόπουλος.

Ο κ. Φιλιππόπουλος επικαλείται ρήτρα στο συμβόλαιο που υπέγραψαν το 1975, οι γονείς τους Κίτσος Τεγόπουλος και Αλέκος Φιλιππόπουλος. Την παραμονή των Χριστουγέννων ο κ. Φιλιππόπουλος απέστειλε εξώδικο στη Μάνια Τεγοπούλου με το οποίο την ενημερώνει ότι βάσει του συμβολαίου του 1975, ο τίτλος είναι πλέον δικός του.

Στο εξώδικο ο κ. Φιλιππόπουλος υποστηρίζει ότι η ρήτρα αυτού του συμβολαίου προέβλεπε ότι σε περίπτωση διακοπής της έκδοσης για ένα χρόνο, ο τίτλος επιστρέφει στον εκδότη. Η Ελευθεροτυπία είχε αναστείλει την έκδοση της στις 22 Δεκεμβρίου του 2011 και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να επανεκδοθεί στις 9 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ