Σκάνδαλο- Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε παιδί με τον αδελφό του πρώην συζύγου της - iefimerida.gr

Σκάνδαλο- Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε παιδί με τον αδελφό του πρώην συζύγου της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άθλια τελειώνει η χρονιά για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Μετά την είδηση ότι ο γάμος που τόσο περίμενε δεν θα γίνει ποτέ, έρχεται ο Κριστόφερ Φεντερλάϊν, αδελφός του πρώην συζύγου της Κέβιν, να την κατηγορήσει ότι του έκλεψε την πιστωτική, τον κατηγόρησε ότι έχει μικρό μόριο και αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος γιος της είναι δικός του.

Μπορεί το Forbes να την ανακήρυξε πιο ακριβοπληρωμένη σταρ της χρονιάς, με έσοδα της τάξεως των 58 εκ. δολαρίων, αλλά είναι φανερό ότι η Σπιρς δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από την λαϊκή (πες την και white trash) καταγωγή της.

Γιατί μόνο σε τέτοιες οικογένειες συμβαίνουν περιστατικά όπως το τελευταίο που αποκαλύφθηκε όταν ο Κριστόφερ Φεντερλάϊν ζήτησε από δικαστήριο της Τάμπα να απαγορεύσει στην σταρ να τον πλησιάσει σε απόσταση λιγότερη των 100 μέτρων.

Συγκεκριμένα ο Κρίστοφερ δηλώνει ότι η Σπιρς του έκλεψε από το πορτοφόλι την πιστωτική του κάρτα, την οποία στη συνέχεια χρέωσε με ποσά της τάξεως των 4.500 δολαρίων. Όταν της ζήτησε το λόγο ''Εκείνη γέλασε μαζί μου, μου είπε ότι έχω μικρό μόριο και απείλησε ότι αν την καταγγείλω στην αστυνομία θα πει στον κόσμο ότι ο Σον Πρέστον (ο επτάχρονος γιος της) είναι δικός μου. Ομολογώ ότι κοιμήθηκα μαζί της και ότι είναι δικός μου γιος, αλλά δεν υπήρχε λόγος να το μάθει ο κόσμος''.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ