Στην εντατική νοσηλεύεται ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος - iefimerida.gr

Στην εντατική νοσηλεύεται ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος

Στην εντατική νοσηλεύεται ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιδείνωση παρουσίασε η υγεία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, ο οποίος βρισκόταν ήδη εδώ και ένα μήνα στο νοσοκομείο και τώρα μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Όπως δήλωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπός του Τζιμ Μακ Γκραθ «Είχε μια σειρά από επιπλοκές που τον οδήγησαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου τέθηκε υπό παρακολούθηση λόγω του επίμονου πυρετού που τον ταλαιπωρεί»

«Έχει πλήρης αίσθηση και ήταν σε διάθεση να αστειευτεί με τον γιατρό του» πρόσθεσε

Ο 88χρονος Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόλκερ Μπους, εισήχθη με βρογχίτιδα για πρώτη φορά σε νοσοκομείο του Χιύστον στο Τέξας, στις 7 Νοεμβρίου, και νοσηλεύτηκε για δώδεκα μέρες,ωστόσο κάποιες επιπλοκές στην υγεία του τον οδήγησαν εκ νέου για νοσηλεία στις 23 Νοεμβρίου. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπός του, οι γιατροί του, είναι «συγκρατημένα αισιόδοξοι» και ότι το πρόβλημα του πατέρα Μπους είναι «υπό έλεγχο».

Ο Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόλκερ Μπους, πατέρας του επίσης πρώην πρόεδρου Τζορτζ Μπους Τζούνιορ, είχε μακρά σταδιοδρομία στην αμερικανική πολιτική σκηνή. Ήταν αντιπρόεδρος επί Ρόναλντ Ρέιγκαν και διατέλεσε πρόεδρος από το 1989 έως το 1993

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ