Ο Στράτος Τζώρτζογλου με στενό φουστάνι και κατακόκκινο κραγιόν [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Στράτος Τζώρτζογλου με στενό φουστάνι και κατακόκκινο κραγιόν [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Στράτος Τζώρτζογλου υποτάσσει για άλλη μια φορά την ματαιοδοξία του για χάρη μιας παράστασης. Μετά την γυμνή εμφάνισή του στο «Το Πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι» πριν 12 χρόνια, εμφανίζεται με γυναίκεια ρούχα και μακιγιάζ στο «Είσαι σκοπός και γύρω σου χορεύουν τσοπανόσκυλα».

«Οι μαχαιρωμένοι περιμένουν δικαιοσύνη. Οι ληστεμένοι και σφαγμένοι περιμένουν δικαιοσύνη, αλλά αυτή αργεί να φανεί. Οι ληστεμένοι, σφαγμένοι και διασυρμένοι περιμένουν την καταιγίδα των δακρύων, που θα ξεπλύνει τα αίματα, μα αντί γι' αυτήν ξεπηδούν χάχανα από παντού».

Ένα μικρό απόσπασμα από τα κείμενα του Γιώργου Ιωάννου πάνω στα οποιά βασίζεται η ανατρεπτική παράσταση «Είσαι σκοπός και γύρω σου χορεύουν τσοπανόσκυλα» που έκανε πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου στο «Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης».

Φανεροί πρωταγωνιστές οι Στράτος Τζώρτζογλου, Λένα Δροσάκη και Ιούλιος Τζιάτας και αφανής η Ελλάδα που χάνεται, ρημάζει και χρεωκοπεί. Ένα συναρπαστικό ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη του '43 έως την Ομόνοια του '80, μέσα από τα μάτια ενός περιπλανώμενου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ