O μυστικός γάμος της Κέιτ Γουίνσλετ-Την παρέδωσε στο γαμπρό ο Λεονάρντο ντι Κάπριο - iefimerida.gr

O μυστικός γάμος της Κέιτ Γουίνσλετ-Την παρέδωσε στο γαμπρό ο Λεονάρντο ντι Κάπριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φήμες για τον μυστικό γάμο της Κέιτ Γουίνσλετ με τον εδώ και ένα χρόνο συντροφό της, Νέντ Ροκνρολ μόλις επιβεβαιώθηκαν.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η Κέιτ παντρεύτηκε το Νέντ σε μια κλειστή τελετή που έλαβε χώρα στην Νέα Υόρκη πριν από λίγες μέρες, παρουσία των δυο παιδιών της και μερικών στενών φίλων και συγγενών». Αυτή η λιτή ανακοίνωση από τον εκπρόσωπο τύπου της 37χρονης σταρ ήρθε να επιβεβαιώσει τα περί τρίτου γάμου της.

Αυτή την φορά ο «τυχερός» είναι ο Νεντ Ροκνρολ, ανηψιός του Ρίτσαρντ Μπράνσον (σ.σ. Ο οποίος άλλαξε το ονομά του από το πιο κοινότυπο, Άμπελ Σμιθ), ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα διαστημικών ταξιδιών της Virgin.

Η σεμνή τελετή έλαβε χώρα στην Νέα Υόρκη, με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο να έχει αναλάβει να παραδώσει τη νύφη στο γαμπρό.

To ζευγάρι είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο, από τότε δηλαδή που η Κέιτ χώρισε και επίσημα από τον σκηνοθέτη Σαμ Μέντες με τον οποίο παντρεύυτηκε το 2003 (σε μια επίσης μυστική τελετή στην Καραιβική) και ο οποίος είναι πατέρας του γιου της.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι πρώτος της σύζυγος ήταν ο Τζιμ Θρίπλετον, με τον οποιό χώρισε το 2001 μετά από τρία χρόνια γάμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ