Αυτές είναι οι 10 πιο πολυσυζητημένες γυναίκες στον κόσμο για το 2012 - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι 10 πιο πολυσυζητημένες γυναίκες στον κόσμο για το 2012

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλη μία λίστα top 10 κατάρτισε και δημοσίευσε το περιοδικό Forbes αυτή τη φορά με θέμα τις γυναίκες που μονοπώλησαν το παγκόσμιο ενδιαφέρον, κυριαρχώντας στα πρωτοσέλιδα καθ' όλη τη διάρκεια του 2012.

Προερχόμενες από όλο το φάσμα του δημόσιου βίου (πολιτική, πολιτισμός, μουσική, κινηματογράφος), αυτές είναι οι 10 γυναίκες που συζητήθηκαν όσο καμία άλλη τη χρονιά που μας πέρασε :

Πρώτη η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον «μετρώντας» 26.838 πρωτοσέλιδους τίτλους και ακολουθεί η Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα με 24.452 πρωτοσέλιδα.

Στην τρίτη θέση η εκκεντρική Lady Gaga που είδε το όνομά της να γίνεται 22.058 φορές πρωτοσέλιδο και την διαδέχεται η ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν.

Από τη λίστα δεν λείπει η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ που κατακτά την πέμπτη θέση με 13.171 πρωτοσέλιδα και ακολουθούν η τραγουδίστρια Μπιγιονσέ, η δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ, η Ριάνα, η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί και Τζένιφερ Λόπεζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λίστα 2012 γυναίκες περιοδικό Forbes
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ