Απίστευτο-Συνέλαβαν τον Αγιο Βασίλη για βανδαλισμό [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο-Συνέλαβαν τον Αγιο Βασίλη για βανδαλισμό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αστυνομικοί στην πολιτεία του Τζορτζ Μπους δεν αστειεύονται, ιδιαίτερα όταν πρέπει να προστατεύσουν το κεντρικό κτίριο του Τέξας, το Καπιτώλιο, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα, μάλλον το παράκαναν, καθώς συνέλαβαν ακόμη και τον Αγιο Βασίλη επειδή έγραφε με κιμωλία στο πεζοδρόμιο.

Ο Τζέημς Πήτερσον, ντυμένος με τα κόκκινα ρούχα και φορώντας τη μακρά άσπρη γενειάδα του Αγίου Βασίλη δεν είχε υπολογίσει σωστά όταν καλούσε τα παιδάκια που περνούσαν να γράψουν με κιμωλία στο πεζοδρόμιο τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο και του πέρασαν χειροπέδες καθότι το πεζοδρόμιο βρίσκεται μπροστά από το κυβερνητικό κτίριο του Ωστιν και του απέδωσαν κατηγορίες φθοράς δημόσιας περιουσίας, βανδαλισμού και αντίστασης κατά της αρχής.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι ο Αγιος Βασίλης είναι εμφανώς μπερδεμένος και προσπαθεί να καταλάβει γιατί οι αστυνομικοί έδειξαν τόσο υπερβάλλοντα ζήλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ