Εκτός εαυτού πιστοί έπιασαν παπά από τα γένια και τον πέταξαν κάτω [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκτός εαυτού πιστοί έπιασαν παπά από τα γένια και τον πέταξαν κάτω [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ανάξιος, ανάξιος» φώναζαν οι πιστοί που συγκεντρώθηκαν έξω από το Επισκοπείο Ναυπάκτου οι οποίοι έγιναν έξαλοι από το γεγονός ότι ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σταυρόπουλος, κλήθηκε από τη Μητρόπολη της περιοχής να απολογηθεί γιατί παρά την απαγόρευση της Ιεράς Συνόδου ιερουργεί στο Μοναστήρι της Μεταμορφώσεως Ναυπάκτου.

Σύμφωνα με το pentapostagma.gr, μόλις οι κάτοικοι της Ναυπάκτου πληροφορήθηκαν το λόγο για τον οποίο βρισκόταν εκεί ο Αρχιμανδρίτης και οι υπόλοιποι μοναχοί, περικύκλωσαν το Επισκοπείο.

Οι πιστοί φώναζαν ρυθμικά «ανάξιος» και ζητούσαν να φύγει ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος από τη Ναύπακτο «ως ανεπιθύμητος και ως πολέμιος της Μονής Μεταμορφώσεως» την οποία έχτισε ο Ναυπακτιακός λαός.

Οι συγκεντρωμένοι, όμως, δεν περιορίστηκαν στα συνθήματα. Λίγο αργότερα, όταν στο Επισκοπείο έκανε την εμφάνισή του ο ο πατήρ Θεμιστοκλής και ο πατήρ Καλλίνικος, δεξί χέρι του Μητροπολίτου Ναυπάκτου, τα αίματα άναψαν και ομάδα πιστών, άρπαξε από τα γένια τον πατέρα Θεμιστοκλή πετώντας τον στο έδαφος. Από την πλευρά του ο Ιερομόναχος Καλλίνικος πρόλαβε και τράπηκε σε φυγή...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ