Πώς θα «κατεβάσετε» στο tablet ή το smartphone σας τα τέλη κυκλοφορίας - iefimerida.gr

Πώς θα «κατεβάσετε» στο tablet ή το smartphone σας τα τέλη κυκλοφορίας

Πώς θα «κατεβάσετε» στο tablet ή το smartphones σας τα τέλη κυκλοφορίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σταδιακή διάθεση των υπηρεσιών της μέσω κινητών συσκευών (smartphones και tablets), προχωρά η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών.

Η έναρξη της νέας λειτουργίας γίνεται με την «Ανάκτηση κωδικού πληρωμής για τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων έτους 2013».

Στην εφαρμογή για έξυπνες συσκευές, αρκεί η εισαγωγή του ΑΦΜ, του αριθμού κυκλοφορίας και του τύπου του οχήματος ενός φυσικού προσώπου, για να εμφανισθεί η σχετική πληροφόρηση.

Ειδικότερα, προσφέρεται η δυνατότητα για εύχρηστη και ορθή ενημέρωση για το ύψος και τον κωδικό πληρωμής των τελών κυκλοφορίας, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξόφλησή τους, μέσω όλων των διαθέσιμων τραπεζικών και μη καναλιών.

Η εφαρμογή της ΓΓΠΣ είναι διαθέσιμη προς το παρόν για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και σύντομα θα είναι διαθέσιμη και για συσκευές με εναλλακτικό λειτουργικό σύστημα (iOS, WindowsPhone, BlackBerry κ.α.).

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ