Τέλος και επισήμως ο Μπάγεβιτς από τον πάγκο του Ατρόμητου - iefimerida.gr

Τέλος και επισήμως ο Μπάγεβιτς από τον πάγκο του Ατρόμητου

Τέλος και επισήμως ο Μπάγεβιτς από τον Ατρόμητο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρελθόν από τον πάγκο του Ατρόμητου αποτελεί και επίσημα από την Δευτέρα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μαζί με το προπονητικό επιτελείο του.

Ο 64χρονος τεχνικός έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του με την ομάδα του Περιστερίου μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σπανό. Ο πολύπειρος προπονητής είχε υποβάλει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά τον αποκλεισμό της από τον Ολυμπιακό Βόλου από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας και σήμερα επισημοποιήθηκε το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου της με τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Στην σημερινή συνάντηση του Προέδρου της ΠΑΕ κ. Γιώργου Σπανού και του κυρίου Μπάγεβιτς συμφωνήθηκε κοινή συναινέσει και σε πνεύμα απολύτου κατανόησης η διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» στον Ντούσαν Μπάγεβιτς για την συνεργασία του με την ομάδα μας που είχε οδηγό τον σεβασμό και τη τεράστια προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον βοηθό προπονητή Λύσσανδρο Γεωργαμλή και τον γυμναστή Δημήτρη Μπουρουτζίκα.

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ