Δώρα τα Χριστούγεννα; Ωχ, ακόμη μια γραβάτα... - iefimerida.gr

Δώρα τα Χριστούγεννα; Ωχ, ακόμη μια γραβάτα...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάλτσες, εργαλεία, κατσαρόλες, γραβάτες ποιά είναι τα δώρα που παίρνουμε τα Χριστούγεννα και δεν θέλουμε να ξαναπάρουμε ποτέ.

Τα ταξίδια και τα αντικείμενα χάι τεκ αποτελούν το όνειρο καθενός και καθεμιάς που δέχεται δώρα τα Χριστούγεννα, οι γραβάτες και τα εργαλεία είναι οι ...εφιάλτες τους. Μια δημοσκόπηση της Ifop δείχνει ότι το 60% των Γάλλων δηλώνουν ότι έλαβαν τουλάχιστον μια φορά ένα δώρο που δεν τους άρεσε καθόλου.

Πιο δυσαρεστημένοι από τα δώρα των Χριστουγέννων δηλώνουν οι κάτω των 35 ετών (70%) και οι γυναίκες (66%).

Το σάιτ αγορών E-bay εκτιμά ότι το 2011 το λιγότερο επιθυμητό δώρο ήταν η γραβάτα (44%) και αμέσως μετά οι κάλτσες (34%).

Σύμφωνα με το E-bay τα εργαλεία βρίσκονται ανάμεσα στα δώρα που αρέσουν στους παραλήπτες τους. Σφυριά, κατσαβίδια κλπ είναι δώρα που απεχθάνονται οι γυναίκες (29%).

Ηλεκτρικές σκούπες, σίδερα και κατσαρόλες είναι δώρα που, επίσης, δεν ικανοποιούν πλέον το γυναικείο φύλο. Το 16% των γυναικών, σύμφωνα με το E-bay φοβάται ότι θα πάρει δώρο οικιακής χρήσης και το 21% φοβάται ότι θα πάρει κατσαρόλα.

Οι άντρες δεν επιθυμούν δώρα ομορφιάς (11%) ούτε εσώρουχα (13%) και προτιμούν τα ταξίδια (16%), τα ηλεκτρονικά γκάτζετς (18%), τα κουπόνια-δώρο (10%), βιβλία και CD (8%). Σύμφωνα με το E-bay 9% των ατόμων που ρωτήθηκαν φοβούνται ότι θα λάβουν τα ίδια δώρα που πήραν και την προηγούμενη χρονιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ