O Κώστας Μητσοτάκης γυρίζει ταινία για την ατυχία του - iefimerida.gr

O Κώστας Μητσοτάκης γυρίζει ταινία για την ατυχία του

O Κώστας Μητσοτάκης γυρίζει ταινία για την ατυχία τουλάχιστον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ο μοναδικός κάτοικος του χωριού Σοντέτο στην Ισπανία που δεν αγόρασε τον τυχερό λαχνό που κληρώθηκε πέρυσι τα Χριστούγεννα και έκανε πλούσιο όλο το υπόλοιπο χωριό. Ο Κώστας Μητσοτάκης αποφάσισε να γυρίσει ντοκιμαντέρ για την ατυχία του.

Ούτως ή άλλως ασχολείται με τον κινηματογράφο άρα η περιπέτειά τον ενέπνευσε για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ. Ο Κώστας Μητσοτάκης δεν έχασε την ψυχραιμία του γεγονός που προκάλεσε την εντύπωση όλων.

Μιλώντας στην Εspresso ο συμπαραγωγός του δήλωσε: «Περιμένω ακόμα τη στιγμή, που ο Κωστής θα θυμώσει, θα αφήσει τη βιτρίνα της ψυχραιμίας του να καταρρεύσει και θα εξομολογηθεί ότι είναι πραγματικά έξαλλος και με τάσεις αυτοκτονίας ή κάτι τέτοιο. Δεν το κάνει όμως. Δεν ξέρω άλλον, που θα μπορούσε να το πάρει τόσο ήρεμα».

Ο κινηματογραφιστής αποφάσισε εκείνη την κρίσιμη στιγμή να πάρει την κάμερα στο χέρι και να βγει στους δρόμους του χωριού όταν ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα παρά την μνημειώδη ατυχία του. Κινηματογράφησε τον παροξυσμό που επικράτησε στο χωριό μετά την ανακοίνωση των νέων με τις γυναίκες να τρέχουν στα κομμωτήρια για να είναι ευπαρουσίαστες για τις τηλεοπτικές κάμερες. Οι κάτοικοι του χωριού και εφέτος αγόρασαν λαχνούς. Σημειώνουμε ότι τα χρήματα που κέρδισαν επενδύθηκαν στην ανανέωση του γεωργικού τους εξοπλισμού και στην αγορά γης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ