Παιδιά από το ΚΕΘΕΑ είπαν τα κάλαντα στην Αλέκα Παπαρήγα - iefimerida.gr

Παιδιά από το ΚΕΘΕΑ είπαν τα κάλαντα στην Αλέκα Παπαρήγα

Παιδιά από το ΚΕΘΕΑ είπαν τα κάλαντα στην Αλέκα Παπαρήγα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος στον Περισσό, όπου παιδιά από τη θεραπευτική κοινότητα «Παρέμβαση» του ΚΕΘΕΑ και ομάδα μαθητών είπαν τα κάλαντα στην Αλέκα Παπαρήγα.

Η κ. Παπαρήγα δώρισε σε όλα τα παιδιά βιβλία και στα παιδιά της «Παρέμβασης» δώρισε ένα λεύκωμα με την ιστορία της Κομμουνιστικής Διεθνούς, τονίζοντας ότι με τον αγώνα τους δίνουν «γενικότερο παράδειγμα της δύναμης που έχει ο άνθρωπος, την στιγμή που κάποιοι τον θέλουν γονατισμένο και να λέει ότι "δεν γίνεται τίποτα"».

Τα παιδιά της «Παρέμβασης» δώρισαν στην Γενική Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, ένα κρουστό όργανο που κατασκευάζουν οι ίδιοι στην κοινότητα.

Μετά τα κάλαντα η κ Παπαρήγα δήλωσε: «Τα παιδιά της «Παρέμβασης» και γενικότερα των στεγνών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ δείχνουν ένα πράγμα, ότι ο άνθρωπος έχει πολύ μεγάλη δύναμη όταν αυτή συνδυάζεται με τη συλλογική προσπάθεια και το συλλογικό αγώνα. Αποτελεί αίσχος κυριολεκτικά, κλείνοντας το 2012, οι θεραπευτικές κοινότητες να έχουν στερηθεί ένα σημαντικό μέρος της κρατικής χρηματοδότησης στο όνομα του χρέους και των ελλειμμάτων και να κινδυνεύει έτσι η πλήρης αποτελεσματικότητα αυτών των προγραμμάτων» και πρόσθεσε ότι «αυτό το παράδειγμα ζωής, για εμάς, είναι ταυτόχρονα και παράδειγμα αγώνα για την ανατροπή της σημερινής τάξης πραγμάτων».

Από την πλευρά του, το μέλος του Διοικητικού Συλλόγου του ΚΕΘΕΑ, ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, δήλωσε ότι «η θεραπευτική κοινότητα "Παρέμβαση", μία από τις κοινότητες του ΚΕΘΕΑ, ήρθε σήμερα να πει τα κάλαντα και να δώσει ευχές στο ΚΚΕ και στην Γενική Γραμματέα του, Αλέκα Παπαρήγα, τονίζοντας με αυτό την ευγνωμοσύνη για τη σταθερή στάση του κόμματος στην προσπάθεια που δίνει το ΚΕΘΕΑ για μια καθαρή κοινωνία χωρίς εξαρτήσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ