Ελεύθερος ο υπαίτιος για τον θάνατο 7χρονου από κροτίδα - iefimerida.gr

Ελεύθερος ο υπαίτιος για τον θάνατο 7χρονου από κροτίδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 7χρονου αγοριού είχε προκαλέσει ένας 26χρονος με τη ρίψη κροτίδας ναυτικού τύπου, πριν από 40 μέρες το βράδυ της Ανάστασης. Το τραγικό συμβάν είχε λάβει χώρα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στο χωριό Ανθηδόνα Ευβοίας και το πανελλήνιο είχε συγκλονιστεί με το δράμα του 7χρονου Χρήστου που έχασε το μάτι του και έδινε μάχη για τη ζωή του για 4 μέρες στο νοσοκομείο παίδων Αγία Σοφία, όπου και τελικά εξέπνευσε.

Ο μικρός Χρήστος ήταν γιος ιερέα και μάλιστα το παιδί τραυματίστηκε μπροστά στα μάτια του εμβρόντητου πατέρα του που εκείνη την ώρα τελούσε την αναστάσιμη λειτουργία

Σήμερα, ο 26χρονος «ακούσιος δολοφόνος» αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 7.000 ευρώ.

Στο δράστη επιβλήθηκε και ο όρος της εμφάνισής του το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Ο 26χρονος είχε κριθεί προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή και, όταν η υπόθεση φτάσει στο δικαστήριο, ο 26χρονος θα αντιμετωπίσει ακόμη και την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 7χρονος κροτίδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ