Κλώτσησε την μπάλα με δύναμη στο κεφάλι του πεσμένου Φαν Πέρσι [βίντεο] - iefimerida.gr

Κλώτσησε την μπάλα με δύναμη στο κεφάλι του πεσμένου Φαν Πέρσι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραχώρησε την πρώτη ισοπαλία της στη φετινή Premier League μένοντας στο 1-1 εκτός έδρας με τη Σουόνσι, όμως το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την αψιμαχία του Ασλεϊ Γουίλιαμς με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Ο Ολλανδός επιθετικός στο 75ο λεπτό έπεσε στο χορτάρι ζητώντας φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο αμυντικός των γηπεδούχων κλώτσησε με δύναμη την μπάλα, η οποία χτύπησε από πολύ κοντά τον Φαν Πέρσι στο κεφάλι. Ο 29χρονος επιθετικός σηκώθηκε κατευθείαν και ζήτησε τον λόγο από τον Γουίλιαμς, με τους δύο παίκτες παραλίγο να έρθουν στα χέρια, όμως τους χώρισαν οι συμπαίκτες τους. Ο διαιτητής έδειξε την κίτρινη κάρτα και στους δύο, με τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος μετά το τέλος του αγώνα.

«Η περίπτωση είναι τρελή. Ο διαιτητής την είδε ξεκάθαρα και ο Φαν Πέρσι θα μπορούσε να σκοτωθεί. Ήταν εσκεμμένο. Η σφυρίχτρα είχε ακουστεί, το παιχνίδι είχε σταματήσει και το έκανε μπροστά στον διαιτητή. Η FA θα πρέπει να εξετάσει το θέμα και θα πρέπει να τον τιμωρήσει για αρκετό καιρό, επειδή είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα που έχω δει σε ποδοσφαιρικό γήπεδο εδώ και πολλά χρόνια», δήλωσε ο πολυνίκης τεχνικός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ