Η επιστροφή της Νάντιας Μπουλέ στο Dancing και η απρόσμενη αποχώρηση [βίντεο]

Η αποχώρηση του Κώστα Κρομμύδα, η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ντορέττας Παπαδημητρίου (που κατέκτησε την 1η θέση) και οι «επιστροφές» των Νάντια Μπουλέ και Βάσιας Τριφύλλη ήταν τα γεγονότα που σημάδεψαν το χθεσινό live του Dancing with the stars.

Μπορεί ο Κώστας Κρομμύδας να χόρεψε πρώτος (με το μαλλί βαμμένο πράσινο, ένεκα της χορογραφίας του ως καλικαντζαράκι) στο χθεσινό 6o live του Dancing with the stars, αλλά τελικά εκείνος ήταν ο μεγάλος χαμένος που στο τέλος αποχώρησε.

Κατά τα άλλα ξεχώρισαν η Έλενα Παπαβασιλείου που εμφανίστηκε ως γιατρίνα του Αη-Βασίλη, ο Ηλίας Βρεττός και η παρτενέρ του σε αναπαράσταση του Pretty Woman, ο Γιώργος Τσαλίκης σε ρόλο σταρ του Μπόλιγουντ και οι προκλητικές εμφανίσεις των Ντορέττα Παπαδημητρίου, Λάουρα Νάργες και Κέλλυ Κελεκίδου.

Ειδική μνεία οφείλει να γίνει στην Βάσια Τριφύλλη που επέστρεψε, παίρνοντας ως «δώρο» μια ποινή δυο πόντων για την απουσία της την προηγούμενη εβδομάδα, και η Νάντια Μπουλέ που εμφανίστηκε και πάλι στο πλατό του Dancing with the stars στα πλαίσια του Fame, της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η τελική βαθμολογική κατάταξη είχε ως εξής : Ντορέττα Παπαδημητρίου 42, Ηλιάς Βρεττός 40, Νίκος Αναδιώτης 38, Γιώργος Τσαλίκης 37, Λάουρα Νάργιες 36, Κώστας Κρομμύδας 35, Κέλυ Κελεκίδου 35, Σπύρος Σούλης 35, Έλενα Παπαβασιλείου 34, Βασια Τριφύλλη 29.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ