«Έκανα 4 εκτρώσεις και μια αποβολή», λέει σταρ του παλιού ελληνικού σινεμά - iefimerida.gr

«Έκανα 4 εκτρώσεις και μια αποβολή», λέει σταρ του παλιού ελληνικού σινεμά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Μαρία Ιωαννίδου σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα News. Εκεί που μίλησε για το γιατί δεν κατάφερε να γίνει μητέρα.

«Παντρευτήκαμε, έγινε λιγάκι δυναστικά όλο αυτό γιατί εγώ δεν ήθελα να παντρευτώ τόσο μικρή, δεκαεπτά χρονών, δεν έγινα ποτέ μητέρα, έγιναν τέσσερις διακοπές της κύησης και μια αποβολή, το σύνολο πέντε. Ήταν μια ταραχώδης περίοδος της ζωής μου. Πιστεύω ότι εκτός από εκείνον έφταιγα κι εγώ που δεν καθόμουν στο κρεβάτι να κάνω το παιδί μου. Γιατί ήθελα να μη χάσω ούτε μια σεζόν στο θέατρο».

«Έκανα 4 εκτρώσεις και μια αποβολή», λέει σταρ του παλιού ελληνικού σινεμά  | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε η Μαριά Ιωαννίδου στην εφημερίδα News σχετικά με τον γάμο της με τον χορευτή Βαγγέλη Σειληνό. Προσθέτοντας «Τον ερωτεύτηκα, έκλαψα, σπάραξα, ήταν ο παιδικός μου έρωτας ο Σειληνός. Ο Φρέντυ ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Στον Σειληνό χρωστάω πράγματα, δέσαμε ως χορευτικό ζευγάρι, έκλαψα πάρα πολύ για αυτόν και για τα παιδιά που έχασα μαζί του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ