04-05/06: Skate, μουσική, graffiti και άλλα στο 7ply project στην Τεχνόπολη - iefimerida.gr

04-05/06: Skate, μουσική, graffiti και άλλα στο 7ply project στην Τεχνόπολη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tο “Vodafone CU 7Ply project” πραγματοποιείται και φέτος, για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου η ομάδα της Propaganda Rollin co. θα βρεθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα μας μυήσουν και πάλι στην κουλτούρα του skateboard.

Περισσότεροι από 100 καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τα αναγεννημένα τους skateboards με μοναδικό περιορισμό την απαραίτητη χρήση της σανίδας στο έργο τους. Στο 7Ply project συμμετέχουν καλλιτέχνες, που ανήκουν σε διαφορετικούς χώρους, έχουν διαφορετικές ηλικίες και προέρχονται από διαφορετικό υπόβαθρο - το μοναδικό στοιχείο που τους συνδέει είναι η χρήση της κοινής σανίδας που μεταμορφώνεται τελικά σε κάτι όχι και τόσο κοινό! Το πιο δημοφιλές έργο φέτος, για πρώτη φορά, θα βραβευτεί με το ποσό των 500€ και ο καλλιτέχνης θα έχει την δυνατότητα να συνεργαστεί με την Propaganda για την δημιουργία μιας συλλεκτικής σειράς προϊόντων, εάν το επιθυμεί, για την επόμενη Άνοιξη.

Στο τμήμα της έκθεσης που είναι αφιερωμένο στην φωτογραφία, 5 Έλληνες φωτογράφοι θα παρουσιάσουν την δική τους οπτική πάνω στο skateboard καθώς και video προβολές κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής siesta, για όσους θέλουν να αράξουν στην αίθουσα προβολών!



Περνώντας στο κομμάτι του live painting, 4 επίλεκτοι Έλληνες Graffiti Artists θα φροντίσουν να μετατρέψουν την ειδική κατασκευή του “CU@ the stairs” best trick contest σε πολυεπίπεδο καμβά, που είναι δεδομένο ότι θα αλλάξει την εικόνα που έχετε στο μυαλό σας για το Graffiti. Ανυπομονούμε ιδιαιτέρως για την συγκεκριμένη ενότητα καθώς οι καλλιτέχνες που έχουν αναλάβει είναι από τους αγαπημένους μας: SER, YELLOWISH, RTM και TAM.

Παράλληλα με το εικαστικό κομμάτι του φεστιβάλ σε διαρκή εξέλιξη θα βρίσκονται και οι αθλητικές δράσεις. Στον διαγωνισμό του Mini Ramp που θα διεξαχθεί σε όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι δώδεκα skaters που θα περάσουν στον τελικό θα μοιραστούν το ποσό των 3500€ καθώς επίσης η Vodafone θα προσφέρει τον νικητή του “CU@ the stairs” best trick contest με το ποσό των 1000€ για το καλύτερο προσγειωμένο κόλπο.

Για τους πιο νέους φίλους του αθλήματος, τo Rollin School θα λειτουργήσει φέτος σε ένα ειδικά διαμορφωμένο μικρό course, όπου θα μπορούν να δεχθούν τις συμβουλές από επαγγελματίες skaters της Propaganda.

Το φεστιβάλ συμπληρώνεται από το καθιερωμένο συναυλιακό του κομμάτι.


Το Σάββατο 4 Ιουνίου η σκηνή του 7Ply 2011 θα φιλοξενήσει τους Zoltan Tribe sound system, το ελληνικό hip hop συγκρότημα Νέα Τάξη Πραγμάτων - ΝΤΠ, τους Pony Licks crew και τον γνωστό dubstep dj και παραγωγό Bare Noize (UK).

Την Κυριακή 5 Ιουνίου εκτός από τους Zoltan Tribe sound system θα φιλοξενηθούν επίσης οι Jon Kennedy(UK) και Gramatik(SLO) σε ένα live show και ο ISON(non collective) θα ανοίξει τον διάσημο dj, παραγωγό και ιδιοκτήτη της εταιρίας Gigolo records dj HELL.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ