Η Κιμ Καρντάσιαν με ροζ στενό φόρεμα πρωταγωνιστεί σε ταινία [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν με ροζ στενό φόρεμα πρωταγωνιστεί σε ταινία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν άντεξε πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η Κιμ Καρντάσιαν και αποφάσισε να κάνει το παράτολμο βήμα και να βγει στη μεγάλη οθόνη. Έτσι μετά από ριάλιτι, «ροζ» ταινίες και ατέλειωτες φωτογραφήσεις, τώρα θα παίξει και στο σινεμά.

Η νέα ταινία του Ταιλερ Πέρι «Πειρασμός: Εξομολογήσεις μίας συμβούλου γάμου» η οποία θα βγει στις αίθουσες το 2013, παρουσιάζει την προσωπική ζωή μίας συμβούλου γάμου, της Τζανίς, η οποία μπερδεύει τις καταστάσεις όταν ερωτεύεται έναν πελάτη της.

Παίζοντας τον ρόλο της Άβα, η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε για ακόμη μία φορά να βρεθεί στην επικαιρότητα όπως μόνο αυτή ξέρει.

Φορώντας ένα θεόστενο ροζ φόρεμα και μιλώντας ναζιάρικα στην Τζούρνι Σμολετ που ενσαρκώνει την Τζανίς, μας επιδεικνύει από το τρέιλερ ακόμα, το όποιο υποκριτικό ταλέντο διαθέτει, το οποίο ο σκηνοθέτης υποστηρίζει ευθαρσώς ότι είναι μοναδικό.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το τρέιλερ της ταινίας:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ