Η ζωή στον κόσμο το 2012 μέσα από το φακό του National Geographic [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ζωή στον κόσμο το 2012 μέσα από το φακό του National Geographic [εικόνες]

Η ζωή στον κόσμο το 2012 μέσα από το φακό του National Geographic [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το περιοδικό National Geographic, συγκέντρωσε τις πιο εντυπωσιακές εικόνες της χρονιάς που πέρασε. Φωτογραφίες που συγκινούν, εντυπωσιάζουν, και αποτυπώνουν τη δύναμη της φύσης και του ανθρώπου.

Η φωτογραφία απεικονίζει ένα εντυπωσιακό - χιονισμένο - δένδρο, ηλικίας 3.200 χρόνων και 247 μέτρων ύψους που βρίσκεται στη Σιέρα Νεβάδα της Καλιφόρνια.

Η ζωή στον κόσμο το 2012 μέσα από το φακό του National Geographic [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε σε ένα ρωσικό χωριό και δείχνει το χάδι του πατέρα στη νεογέννητη κόρη του, την οποία αποκαλεί χαϊδευτικά... η μικρή κατσίκα μου.

Η ζωή στον κόσμο το 2012 μέσα από το φακό του National Geographic [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η ζωή στον κόσμο το 2012 μέσα από το φακό του National Geographic [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η φωτογραφία απεικονίζει ένα κρατούμενο σε φυλακή της Νότιας Ντακότα, τη στιγμή που εκτελεί ένα αρχαίο τελετουργικό. Η μακριά λευκή μάσκα και το κάψιμο του φασκόμηλου για τον καθαρισμό του αέρα περιλαμβάνονται στο τελετουργικό.

Η ζωή στον κόσμο το 2012 μέσα από το φακό του National Geographic [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ανθρωποι στοιβαγμένοι στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου... Μόλις έχουν πάρει, ως δωρεά, από μια φιλανθρωπική οργάνωση ρούχα και στοιβάζονται μαζί τους για να πάρουν το δρόμο της επιστροφής στο σπίτι...

Η φωτογραφία στην κορυφή του άρθρου τραβήχτηκε από τον Πολ Νίκλεν, ο οποίος θεωρείται εξαιρετικά τυχερός, καθώς, «συνέλαβε» την εικόνα μιας ομάδας αυτοκρατορικών πιγκουίνων τη στιγμή που μόλις έχουν αντιληφθεί την παρουσία του και τρομαγμένοι κολυμπούν για να ... ξεφύγουν, αφήνοντας στο πέρασμά τους μόνο... φυσαλίδες.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που επελέγησαν από το National Geographic ως οι καλύτερες της χρονίας πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ