Εξόρμηση των κλιμακίων του ΣΔΟΕ στην αγορά για ελέγχους - iefimerida.gr

Εξόρμηση των κλιμακίων του ΣΔΟΕ στην αγορά για ελέγχους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εντατικούς ρυθμούς θα εργαστούν την περίοδο των εορτών τα στελέχη του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, προκειμένου να εντοπίσουν παραβάσεις στην αγορά.

Ειδικότερα, το ΣΔΟΕ κατά το χρονικό διάστημα από τις 22/12/2012 έως τις 10/01/2013 θα ελέγχει την διακίνηση των προϊόντων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της αγοράς και η προστασία των καταναλωτών από τυχόν προσπάθειες αισχροκέρδειας και παραπλάνησης από πειρατικά προϊόντα και απομιμήσεις.

Για το λόγο αυτό περισσότερα από 50 συνεργεία θα ελέγχουν σε 24ωρη βάση τόσο τις αγορές της Αθήνας, όσο και χειμερινούς προορισμούς , πολυσύχναστες περιοχές με χώρους διασκέδασης, εμπορικά κέντρα κ.λ.π, ενώ θα επιβάλλουν υψηλά πρόστιμα σε όσους πωλούν εμπορεύματα ή παρέχουν υπηρεσίες χωρίς την έκδοση αποδείξεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ