Αυτοπυρπολήθηκε στην Πάτρα 24χρονη φοιτήτρια - iefimerida.gr

Αυτοπυρπολήθηκε στην Πάτρα 24χρονη φοιτήτρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια 24χρονη απανθρακώθηκε χθες στην είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Η κοπέλα, που φοιτούσε στο τμήμα Φιλολογίας της Πάτρας, φαίνεται ότι είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να θέσει τέλος στη ζωή της, σύμφωνα με πληροφορίες που τη θέλουν να έπασχε από κατάθλιψη, ακολουθώντας ειδική φαρμακευτική αγωγή. Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, ανέφεραν πως δεν άφησε σημείωμα, στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Όλα ξεκίνησαν χθες στις 5 το απόγευμα όταν η πυροσβεστική Πατρών δέχτηκε κλήση για εκδήλωση πυρκαγιάς σε πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Δοϊράνης και Μόρφου. Οι άντρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο είδαν τη νεαρή κοπέλα να είναι τυλιγμένη στις φλόγες ενώ κοντά της βρίσκονταν και ένα πλαστικό δοχείο με εύφλεκτο υλικό. Η νεαρή είχε αρχικά τις αισθήσεις της αλλά λίγο μετά εξέπνευσε. Στο σημείο έσπευσαν ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης και ο διοικητής της Ασφάλειας Πατρών Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να διευκρινιστούν οι συνθήκες του θανάτου της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ