Στα αζήτητα η σορός του μακελάρη του Κονέκτικατ - Δεν έχει κηδευτεί ακόμη - iefimerida.gr

Στα αζήτητα η σορός του μακελάρη του Κονέκτικατ - Δεν έχει κηδευτεί ακόμη

Στα αζήτητα η σορός του μακελάρη του Κονέκτικατ - Δεν έχει κηδευτεί ακόμη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα αζήτητα παραμένει, μια εβδομάδα μετά το μακελειό στο σχολείο του Κονέκτικατ, η σορός του Ανταμ Λάντζα, του ανθρώπου που αφαίρεσε τη ζωή 20 παιδιών και έξι ενηλίκων και πέρασε στην ιστορία ως ο υπεύθυνος της μεγαλύτερης δολοφονίας σε σχολείο των ΗΠΑ.

Μέχρι στιγμής, ούτε ο πατέρας του μακελάρη, Πίτερ, ούτε ο αδελφός του Ράιαν, έχουν κάνει κάποια κίνηση έτσι ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της κηδείας.

Ο πατέρας του και η δεύτερη σύζυγός του Σίλεϊ Κάντινερ, αμέσως όταν πληροφορήθηκαν την απίστευτη δολοφονία, μάζεψαν τα πράγματά τους κι έφυγαν από το σπίτι τους, ενώ από τότε δεν έχουν καμία δημόσια εμφάνιση. Ο Πίτερ Λάντζα περιορίστηκε στο να δώσει στη δημοσιότητα, μια μέρα μετά το μακελειό, μια ανακοίνωση.

Η κηδεία της μητέρας του 20χρονου, της Νάνσι Λάντζα, έγινε την Πέμπτη στο Κίνσιγκτον του Νιου Χαμσάιρ. Εκεί μένει ο αδερφός της, συνταξιούχος αρχηγός της αστυνομίας και η οικογένειά της διατηρεί φάρμα. Ούτε αυτοί μέχρι στιγμής έχουν κινήσει τη διαδικασία για την κηδεία του 20χρονου.

Και ακόμη δεν είναι σαφές τι πρόκειται να γίνει αν δεν το κάνουν και στο άμεσο μέλλον. Η τυπική διαδικασία στο Κονέκτικατ προβλέπει πως η αστυνομία πρέπει να καταγράψει πως κανένας κοντινός συγγενής δε βρέθηκε ή ότι αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν το πτώμα.

Ένα γραφείο κηδειών θα αναλάβει τότε να βρει εθελοντές για να αναβάλουν την επιμέλεια της σορού, την οποία θα θάψουν ή θα αποτεφρώσουν με έξοδα της πολιτείας που υπολογίζονται σε περίπου 1.800 δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ