Παντελής Παντελίδης: Το λαϊκό αγόρι που μέσω youtube έγινε το νέο αστέρι στις πίστες [βίντεο] - iefimerida.gr

Παντελής Παντελίδης: Το λαϊκό αγόρι που μέσω youtube έγινε το νέο αστέρι στις πίστες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρέκαμψε πολυεθνικές δισκογραφικές εταιρείες, το σύστημα της αγοράς και των δημοσίων σχέσεων και κατόρθωσε ανεβάζοντας τα τραγούδια του στο youtube να γίνει ο πιο συζητημένος λαϊκός τραγουδιστής στις πίστες σήμερα. Ο 29χρονος Παντελής Παντελίδης επιβεβαιώνει το μότο του Κοέλιο "αν θες κατι πολύ το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να το κατακτήσεις..."

Ολοι τραγουδούν τα τραγούδια του. Παντού. Από τα χωριά μέχρι τα πάρτι των ερωτοχτυπημένων εφήβων, όπου η λαϊκή μουσική «εκτιμιέται» ο Ρέμος και ο Καρράς έχουν υποχωρήσει αφήνοντας την πρωτιά στον Παντελή Παντελίδη. Το λαϊκό αγόρι της διπλανής πόρτας (κυριολεκτικά) έχει φωνή, έχει νταλκά, έχει άστρο, έχει όμως και την ευφυία να αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό το πιο φτηνό, γρήγορο και αποτελεσματικό μέσο επικοινωνίας: το ίντερνετ. Εκεί, στο youtube για την ακρίβεια, ανέβασε ένα σπαραξικάρδιο αλλά βαθιά ειλικρινές τραγούδι το «Δεν ταιριάζετε σου λέω» και άλλα, ανάμεσα στα οποία και ένα τραγούδι για τη μητέρα του το «Αθηνά» εξασφαλίζοντας περισσότερα από 20 εκατομμύρια κλικ μέχρι στιγμής...

Τα συστατικά της επιτυχίας: εικόνα σoυ είμαι σταρ μου

Όμορφο αγόρι, κλασικό λαϊκό αγόρι, ο Παντελίδης μίλησε στον ελληνικό λαό για αυτά που αρχέγονα τον πονάνε αλλά και τον διεγείρουν ταυτόχρονα: την αγάπη για μια άπιστη/άπιαστη γυναίκα και τη λατρεία για τη μάνα, τον φάρο στη ζωή του. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πρώτοι επώνυμοι που έσπευσαν να τον στηρίξουν, να σταθούν δίπλα του, να γίνουν φίλου του ήταν ο Βασίλης Καράς (άστη να λέει..) και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου (το παιδί του λαού που έχει πολλάκις δοκιμασθεί συναισθηματικά μέχρι να βρει τη γυναίκα της ζωής του). Εγιναν οι σωματοφύλακες του, οι μέντορές του καθώς ο Παντελίδης άρχισε να γίνεται θέμα συζήτησης, να τραγουδιέται και να πολιορκείται από ιδιοκτήτες καταστημάτων της κατηγορίας «μεγάλη λαϊκή πίστα" που είδαν ως μάνα εξ ουρανού τον νέο, άφθαρτο δημοφιλή αστέρα.

Τώρα, το αγόρι που τραγούδαγε με την κιθάρα του στην παρέα του ή μόνος στο δωμάτιο του – όταν δεν σέρφαρε με τις ώρες στο διαδίκτυο που είναι το μεγάλο του πάθος- τραγουδάει δίπλα στον Βασίλη Καρρά και την Πάολα. Τραγουδάει; Όχι, το σωστό ρήμα είναι αποθεώνεται.

Το πολεμικό ναυτικό έχασε, η πίστα κέρδισε

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε είχε γενέθλια πριν από ένα μήνα, στις 23 Νοεμβρίου. Είναι 29 χρονών, ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής (και λένε πως ήταν καλός στην μπάλα) όμως δεν τα κατάφερε επειδή διαπιστώθηκε ότι πάσχει από μεγαλοκαρδία. Μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία με τον αδελφό του και τους γονείς του που διατηρούσαν και ακόμη διατηρούν πρακτορείο ΠΡΟΠΟ. Στις Πανελλαδικές απέτυχε και ακολούθησε την ασφαλή και σίγουρη λύση του Πολεμικού Ναυτικού όπου ως σχετικά πρόσφατα ήταν εκπαιδευτής. Παραιτήθηκε όμως για να ασχοληθεί με το τραγούδι, έπαιζε σε ταβερνάκια, μέχρι που ανέβασε τα τραγούδια του στο διαδίκτυο και κατόρθωσε να γίνει το φαινόμενο του 2012 στο χώρο του τραγουδιού. Προφανώς δεν είναι ο Έλληνας διαδικτυακός Τζάστιν Μπίμπερ ή ο Έλληνας Psy, έχει όμως μια σπάνια πρωτιά για τη χώρα μας.

Τώρα ηχογραφεί τραγούδια μόνος του ή με τον Βασίλη Καρρά, φημολογείται ότι βρίσκεται πίσω από το «Τραγούδι του Τοτσέ» του Παναθηναϊκού, του χρεώνονται εντυπωσιακές σύντροφοι, τον κυνηγάνε για συνεντεύξεις, ακολουθεί την πεπατημένη των λαϊκών αστέρων. Σε πολλά σπίτια όμως, κάποιοι μικροί θα κάνουν πρόβες για να του μοιάσουν: το όνειρο έχει ονοματεπώνυμο πλέον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ