Απόπειρα αυτοκτονίας λόγω ερωτικής απογοήτευσης έκανε η Βάσια Τριφύλλη - iefimerida.gr

Απόπειρα αυτοκτονίας λόγω ερωτικής απογοήτευσης έκανε η Βάσια Τριφύλλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απροσδόκητα αποκαλυπτική σχετικά με την ερωτική της ζωή, την απιστία και την απόπειρα αυτοκτονίας που έχει κάνει ήταν η Βάσια Τριφύλλη σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Στα εικοσιένα μου, έκανα απόπειρα αυτοκτονίας για έναν έρωτα. Πήρα χάπια κι ευτυχώς με έσωσε μια φίλη μου. Το μετάνιωσα. Δεν το θεωρώ στάση ζωής. Γενικά έχω ζήσει παθιασμένους έρωτες. Έχω γίνει ρεζίλι των σκυλιών. Έχω κατέβει τη Μιχαλακοπούλου κόντρα, θεωρώντας ότι οι υπόλοιποι οδηγοί πάνε λάθος κι εγώ σωστά». Αυτό δήλωσε η Βάσια Τριφύλλη στο περιοδικό Εγώ Weekly.

Προσθέτοντας «Έχω χτυπήσει σύντροφό μου και μάλιστα άσχημα, γιατί με απάτησε. Άντρας δεν με έχει χτυπήσει ποτέ. Αλλά έχω απατήσει».

Τέλος δεν δίστασε να μιλήσει για τις δυο φορές που έμεινε έγκυος («Αποφάσισα να μην τα κρατήσω. Μετά με τιμώρησε ο καρκίνος. Καλά μου έκανε. Όταν συνειδητοποίσα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά λόγω καρκίνου ήθελα να πεθάνω») και την κατάθλιψη που περνάει («Τώρα που σας μιλάω περνάω κατάθλιψη. Απλώς, το παλεύω. Είμαι καταθλιπτική αλλά πολύ θαρραλέα. Το μότο μου είναι "Τίποτε δεν είναι για θάνατο, παρά ο ίδιος θάνατος". Έχω χάσει τρία αδέλφια, ήταν τα πρώτα τρίδυμα της Ελλάδος. Δεν υπάρχει όμως στιγμή, ευκαιρία, ήχος, οσμή η τραγούδι που να μην μου φέρνουν στο νου τα αδέλφια μου»).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ