Δελαβέκουρας: Γελοία η προπαγάνδα για στρατόπεδα τρομοκρατών στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Δελαβέκουρας: Γελοία η προπαγάνδα για στρατόπεδα τρομοκρατών στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άμεση και αιχμηρή ήταν η απάντηση του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρη Δελαβέκουρα στα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου περί στρατοπέδων εκπαίδευσης τρομοκρατών στην Ελλάδα.

«Η συνεχιζόμενη, παντελώς αβάσιμη και ψευδής, προπαγάνδα περί εκπαίδευσης τρομοκρατών στην Ελλάδα, που δημοσιεύεται σε καθημερινή βάση στον τουρκικό Τύπο, έχει καταντήσει γελοία» ανέφερε ο κ. Δελαβέκουρας.

Σε τουρκικά ΜΜΕ είναι συχνό «φαινόμενο» τον τελευταίο καιρό, να συνδέεται η όποια τρομοκρατική επίθεση με την Ελλάδα και να υποστηρίζεται πως όποιος τρομοκράτης συλλαμβάνεται να έχει εκπαιδευτεί σε κάποιο κρυφό στρατόπεδο: άλλες φορές στο Λαύριο, άλλες στην Κινέτα.

«Καλύτερα θα ήταν τα φερέφωνα και οι "πληροφοριοδότες" τους να έρθουν για διακοπές σε όλα αυτά τα παραθαλάσσια και σε ζώνες υψηλής τουριστικής δραστηριότητας, "στρατόπεδα", που υπάρχουν στη φαντασία τους. Το θέμα από ύποπτο, αρχίζει να γίνεται ανιαρό», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Δελαβέκουρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ