ΣΥΡΙΖΑ για Κεδίκογλου: Κάνει ότι δεν καταλαβαίνει - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ για Κεδίκογλου: Κάνει ότι δεν καταλαβαίνει

ΣΥΡΙΖΑ για Κεδίκογλου: Κάνει ότι δεν καταλαβαίνει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δηκτικό τόνο απαντά η Κουμουνδούρου στην κυβέρνηση για την κριτική που άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφορικά με την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα και της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στη Βραζιλία.

«Είναι προφανές ότι για άλλη μία φορά η κυβέρνηση, διά του κυβερνητικού εκπροσώπου, κάνει πως δεν καταλαβαίνει», απαντά η αξιωματική αντιπολευση τονίζοντας ότι οι επαφές της αντιπροσωπείας «αποσκοπούν στη χάραξη μιας ενεργητικής και πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής που θα πρέπει να έχει η χώρα μας, καθώς και στην προσπάθεια να βρεθούν σύμμαχοι για τον ελληνικό λαό, ώστε να ξεπεράσει την κρίση με πολιτικές ανάπτυξης, συνοχής και αναδιανομής και που σαφώς βρίσκονται στον αντίποδα της καταστροφικής πολιτικής της ακραίας λιτότητας που ασκείται στη χώρα μας, από τους προσδεδεμένους στο άρμα της κ. Μέρκελ κυβερνητικούς εταίρους».

«Όσο για τον ίδιο τον κ. Κεδίκογλου, τον ενημερώνουμε ότι το ανώτερο αξίωμα στη Βραζιλία, αυτό του Προέδρου, το κατέχει γυναίκα, η κ. Ρούσεφ, και όχι άντρας, όπως γράφει στην ανακοίνωσή του. Πολλαπλά εκτεθειμένος και αδιάβαστος για πολλοστή φορά», συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγοντας ότι «είναι σίγουρο πια ότι ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει».

Από την πλευρά του ο Σίμος Κεδίκογλου ανταπάντησε σχολιάζοντας «Ας αφήσει τα ευφυολογήματα ο ΣΥΡΙΖΑ και ας απαντήσει επί της ουσίας για την προκλητικότατη υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας από τον κ. Τσίπρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ