Νέες αμφιβολίες για τη γνησιότητα βίντεο από το μακελειό στο Σάντυ Χούκ - iefimerida.gr

Νέες αμφιβολίες για τη γνησιότητα βίντεο από το μακελειό στο Σάντυ Χούκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την ιστορία με το ψεύτικο βίντεο του χρυσαετού που σηκώνει στον αέρα ένα παιδάκι, αρκετοί πολίτες και media στις ΗΠΑ εγείρουν ερωτήματα για ένα βίντεο που φιλοξενεί δηλώσεις ενός πατέρα από τα παιδιά που δολοφονήθηκαν άγρια στο σχολείο Σάντυ Χουκ στο Κονέκτικατ.

Πληθαίνουν οι κατηγορίες ότι ο Ρόμπι Πάρκερ, που παρουσιάζεται σε βίντεο ως ο πατέρας της αδικοχαμένης εξάχρονης Εμιλι Πάρκερ, είναι στην πραγματικότητα ένας ηθοποιός που προσελήφθη από κάποιο κανάλι για να παίξει το ρόλο του πατέρα.

Στο βίντεο που έχει τραβηχτεί από κάποια τηλεοπτική μετάδοση εμφανίζεται ο Πάρκερ πριν κάνει δηλώσεις στην τηλεόραση να χαμογελάει και να συζητάει με τους δημοσιογράφους δείχνοντας ευδιάθετος, ενώ λίγο πριν αρχίσει να κάνει δηλώσεις φαίνεται να προσπαθεί να «μπει στο ρόλο» κάνοντας κάποια μορφή άσκησης για να εμφανιστεί θλιμμένος και να προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ψέμματα ή ακόμη ένα αποκύημα της φαντασίας ορισμένων αμερικανών;

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές φωτογραφίες του Ρόμπι Πάρκερ με τη μικρή Εμιλι, αλλά και τη γυναίκα του γεγονός ακόμη και οι μεγαλύτεροι συνωμοσιολάγνοι δεν μπορούν να αγνοήσουν, καθώς θα έπρεπε να υπάρξει μια πολύ μεγάλη «εκστρατεία» με photoshop και μοντάζ για να δημιουργηθεί η ψεύτικη περσόνα του Ρόμπι Πάρκερ.

Το βίντεο, ωστόσο, προκαλεί ερωτηματικά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένα μεγάλο κομμάτι αμερικανών, ιδιαίτερα μετά την 11η Σεπτεμβρίου, είναι τόσο εθισμένο σε θεωρίες συνωμοσίας που ακόμη και ένα τόσο τραγικό γεγονός, όπως το μακελειό στο Κονέκτικατ δεν μπορεί να το αποδεχθεί εύκολα.

Δείτε τα επίμαχα βίντεο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ