Ρυθμίσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ για τους οικονομικά ασθενέστερους ζητά το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Ρυθμίσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ για τους οικονομικά ασθενέστερους ζητά το ΠΑΣΟΚ

Ρυθμίσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ για τους οικονομικά ασθενέστερους ζητά το ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σειρά ρυθμίσεων αναφορικά με τα τιμολόγια της ΔΕΗ ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα με αρμόδιους φορείς.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε επαφές στην Ιπποκράτους με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Μάκη Παπαγεωργίου, τον γενικό γραμματέα Ενέργειας Κώστα Μαθιουδάκη, τον πρόεδρο της ΔΕΗ Αρθούρο Ζερβό, τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Τάκη Αθανασόπουλο και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ταμείου Γιάννη Εμίρη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος ενημερώθηκε για τα ζητήματα ενεργειακής πολιτικής και ιδίως ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ ζήτησε σχετικά με τα τιμολόγια της ΔΕΗ:

  • Διεύρυνση εισοδηματικών κριτηρίων, έτσι ώστε στο κοινωνικό τιμολόγιο να ενταχθούν περισσότερες οικογένειες, από 300.000 να φτάσει στις 400.000.
  • Εφαρμογή της έκπτωσης στο κοινωνικό τιμολόγιο στο σύνολο της κατανάλωσης, και όχι σε μέρος της.
  • Αυξήσεις στις μεγάλες καταναλώσεις.
  • Επέκταση εφαρμογής του φτηνού νυχτερινού τιμολογίου τόσο σε περισσότερα νοικοκυριά, όσο και στις αγροτικές καταναλώσεις.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ