Πρόταση της ΕΠΟ για αγώνες με Βραζιλία και Αργεντινή μεταφέρει ο Τσίπρας - iefimerida.gr

Πρόταση της ΕΠΟ για αγώνες με Βραζιλία και Αργεντινή μεταφέρει ο Τσίπρας

Πρόταση της ΕΠΟ για αγώνες με Βραζιλία και Αργεντινή μεταφέρει ο Τσίπρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aπόλυτα ικανοποιημένοι εμφανίζονται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, όσο και τα υπόλοιπα στελέχη της αντιπροσωπείας του κόμματος από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της επίσημης περιοδείας τους στη Λατινική Αμερική. Μεταξύ άλλων, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρει στις βαλίτσες της και δύο επιστολές της ΕΠΟ, μία με παραλήπτη την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής και μία προς της Βραζιλίας.

Ο κ. Τσίπρας την Πέμπτη θα βρίσκεται στο δεύτερο σταθμό της επίσημης περιοδείας τους στη Λατινική Αμερική,στο Μπουένος Αϊρες

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της για τα αποτελέσματα των επαφών τους στη Βραζιλία, καθώς εκτιμούν ότι διαφάνηκε ξεκάθαρα η ορθότητα των θέσεων του κόμματος, που αφορούν στον κίνδυνο γενίκευσης της οικονομικής κρίσης μέσα στο 2013, αν δεν ανατραπεί άμεσα η στρατηγική της λιτότητας.

Στην Αργεντινή, παρ' ότι το πλήρες πρόγραμμα δεν έχει ανακοινωθεί, λόγω πρωτοκόλλου, προβλέπεται, μεταξύ άλλων, να υπάρξουν συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα και της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, όπως οι υπουργοί Εξωτερικών, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Παιδείας, καθώς και με τον πρόεδρο και την ηγεσία της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών της Αργεντινής, αλλά και με εκπροσώπους του πνευματικού κόσμου της χώρας, αφού θα υπάρξει ομιλία του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στο Κίνημα Διανοουμένων της λατινοαμερικανικής αυτής χώρας «Κάρτα Αμπιέρτα», στην Εθνική Βιβλιοθήκη στο Μπουένος Άιρες, αλλά και συνάντηση με εκπροσώπους τής, βραβευμένης με Νομπέλ Ειρήνης, οργάνωσης «Μητέρες και Γιαγιάδες της πλατείας του Μάη».

Να σημειωθεί, ότι η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ θα επιδόσει στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής (όπως ήδη το έπραξε και με την αντίστοιχη της Βραζιλίας) επιστολή της ΕΠΟ, με πρόταση για τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων μεταξύ των Εθνικών Ομάδων ποδοσφαίρου Ελλάδας- Αργεντινής και Ελλάδας- Βραζιλίας, με τα έσοδα να διατίθενται στα θύματα της κρίσης και στα δίκτυα Κοινωνικής Αλληλεγγύης στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ