O Αγιατολάχ του Ιράν στο Facebook; - iefimerida.gr

O Αγιατολάχ του Ιράν στο Facebook;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εικασίες ότι ο 73χρονος ανώτατος πνευματικός ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ «εισήλθε» στον κόσμο της ψηφιακής κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώντας λογαριασμό στο Facebook, κυκλοφορούν εδώ και μερικές μέρες στα παγκόσμια ΜΜΕ, καθώς ο έτσι επονομαζόμενος λογαριασμός έχει συγκεντρώσει ήδη 10.000 likes.

Παρ' όλο που δεν έχει υπάρξει ακόμη επιβεβαίωση της αυθεντικότητας του λογαριασμού από την επίσημη ιστοσελίδα του Αγιατολάχ, πολλοί εντός και εκτός της χώρας συμπεριφέρονται ως εάν να πρόκειται όντως για δικό του λογαριασμό.

Εκτός από το Facebook, ο πραγματικός ή κατ' επίφαση Αγιατολάχ – κανείς δεν γνωρίζει προς το παρόν – έχει κάνει σποραδικές «εμφανίσεις» και σε άλλα sites, όπως το Twitter και το Instagram, χωρίς ωστόσο – επαναλαμβάνουμε – να έχει επιβεβαιωθεί το αυθεντικό της παρουσίας του.

Εδώ, αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχουν σχετικά πρόσφατα χαρακτηριστεί από τις ιρανικές αρχές ως «μέρος σιωνιστικής προπαγάνδας», προορισμένα να επιφέρουν εσωτερική διάβρωση στο έθνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ