Ρουπακιώτης: Δίκες και αποφάσεις εξπρές για τα βαριά οικονομικά εγκλήματα - iefimerida.gr

Ρουπακιώτης: Δίκες και αποφάσεις εξπρές για τα βαριά οικονομικά εγκλήματα

Ρουπακιώτης: Δίκες και αποφάσεις εξπρές για τα βαριά οικονομικά εγκλήματα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης προανήγγειλε στη Βουλή την κατάθεση νόμου για την γρήγορη εκδίκαση σοβαρών οικονομικών υποθέσεων. Όπως ανέφερε ο ίδιος στο Κοινοβούλιο οι φορολογικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν από τον περασμένο Ιούνιο, το 20 % θα έπρεπε να είχε εκδικαστεί, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα, αντιθέτως έχουν βαλτώσει.

Ο κ. Ρουπακιώρτης υποστήριξε πως υπάρχει μία δραματική υστέρηση στην οργάνωση της Δικαιοσύνης, ενώ τόνισε πως είναι όνειδος να βγαίνουν έξω κατηγορούμενοι που αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες λόγω παρέλευση του 18μηνου.

Μάλιστα πρόσθεσε πως στο νομοσχέδιο θα υπάρξουν διατάξεις για όσους έχουν διαπράξει σοβαρά οικονομικά εγκλήματα ώστε να επισπεύδονται οι εκδικάσεις και οι αποφάσεις. Στοχος λοιπόν είναι να ξεκινήσουν δίκες εξπρές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ