«Σκυλοψυχολόγος» από τη Βρετανία ακούει τις σκέψεις των ζώων και κάνει διαγνώσεις - iefimerida.gr

«Σκυλοψυχολόγος» από τη Βρετανία ακούει τις σκέψεις των ζώων και κάνει διαγνώσεις

«Σκυλοψυχολόγος» από τη Βρετανία ακούει τις σκέψεις των ζώων και κάνει διαγνώσει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ταινία «Ντόκτορ Ντουλίτλ» με πρωταγωνιστή τον Έντι Μέρφι στο ρόλο ενός κτηνίατρου που ακούει να του μιλούν τα ζώα, φαίνεται πως απέκτησε μιμητές στην πραγματική ζωή. Συγκεκριμένα μία Βρετανίδα κομμώτρια, ισχυρίζεται ότι μπορεί να ακούσει τις φωνές των ζώων και να διαγνώσει τις ασθένειές τους, ενώ είναι πεπεισμένη ότι τις μιλάνε ακόμα και.. πνεύματα νεκρών ζώων.

Φυσικά εκμεταλλεύεται το «χάρισμα» της (και την ευπιστία του κοινού) με το αζημίωτο, αφού χρεώνει 100 λίρες την επίσκεψη, κατά την οποία «συζητάει» με ετοιμοθάνατα κατοικίδια, κάνει διάγνωση της πάθησης και μεταφέρει τις τελευταίες τους επιθυμίες στους ιδιοκτήτες

Η 39χρονη Μάντυ Κάρ, από το Σέφιλντ της Βόρειας Αγγλίας, υποστηρίζει ότι ακούει τη σκέψη και τα συναισθήματα των ζώων, ωστόσο οι ικανότητές της δεν σταματούν εκεί, καθώς ισχυρίζεται ότι μπορεί και λαμβάνει μηνύματα από νεκρά ζώα.

Όπως υποστηρίζει, το χάρισμά της το ανακάλυψε στην ηλικία των 20 ετών όταν άκουσε μια παράξενη φωνή να την καλεί, την ώρα που έκοβε τα μαλλιά ενός πελάτη: «Όταν συνειδητοποίησα ότι μου μιλούσε ο σκύλος ανήκε στον πελάτη φοβήθηκα πάρα πολύ, δεν ήξερα αν ήμουν καλά ή αν τρελάθηκα»

«Αρκεί να κοιτάξω τη φωτογραφία ενός ζώου για να διαγνώσω μια πάθηση ή για να ακούσω τι λέει το ζώο, ακόμα και ιστορίες για τον ιδιοκτήτη του» υποστηρίζει.

Η Καρ γεννήθηκε κωφή και φοράει βοηθητικά ακοής, μια αναπηρία στην οποία αποδίδει την ψυχικές της ικανότητες, οι οποίες της επιτρέπουν να ακούει ακόμα και τα πνεύματα των ζώων.

Η ιστορία της ωστόσο έχει πάρει τέτοια δημοσιότητα, που τον επόμενο μήνα θα δει τον εαυτό της στις σελίδες του περιοδικού Cheeky Angels.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ