Ο Χιου Τζάκμαν κλαίει: «Με παράτησε η μάνα μου στα οχτώ και είμαι στείρος» - iefimerida.gr

Ο Χιου Τζάκμαν κλαίει: «Με παράτησε η μάνα μου στα οχτώ και είμαι στείρος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμία σχέση με τον σκληρό Wolverine που υποδύεται δεν έχει ο Χιου Τζάκμαν, όπως απέδειξε σε διαδοχικές συνεντεύξεις του (με αφορμή τους Άθλιους στους οποίους πρωταγωνιστεί). Εκεί που δάκρυσε καθώς θυμόταν την «άθλια» ζωή του.

«Θυμάμαι το πρωινό που έφυγε. Την πετσέτα που είχε τυλιγμένη στα μαλλιά της. Και τον τρόπο που μου είπε αντίο καθώς έφευγα για το σχολείο. Όταν γύρισα, δεν ήταν σπίτι. Την επόμενη μέρα έφτασε ένα τηλεγράφημα από την Αγγλιά που μας ειδοποιούσε ότι η μαμά της ήταν εκεί. Αυτό ήταν. Μετά θυμάμαι τον πατέρα μου να προσεύχεται κάθε βράδυ να γυρίσει».

Αυτό δήλωσε δακρυσμένος ο Χιου Τζάκμαν σχετικά με το πρωινό που η μητέρα του σηκώθηκε και έφυγε. Αφήνοντας πίσω εκείνον (που τότε ήταν οχτώ ετών), τα τρία αδέλφια του και τον πατέρα τους.

Συγκεκριμένα για τον πατέρα του, τον οποίο αποκαλεί «τον βράχο μου», δηλώνει πως του υπενθυμίζει καθημερινά ότι αυτό που έχει σημασία είναι η οικογένεια και όχι η καριέρα. Για αυτό και ο 44χρονος Χιου φροντίζει να μην λείπει ποτέ μακριά από την 57χρονη συζυγό του, Ντέμπορα Λι Φέρνες και τα δυο υιοθετημένα παιδιά τους.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Τζάκμαν, λίγες μέρες μετά, δάκρυσε ξανά σε άλλη του συνέντευξη. Αυτή την φορά μιλώντας για την αδυναμία του να κάνει βιολογικά παιδιά.

«Κάναμε εξωσωματικές γονιμοποιήσεις και η Ντέμπορα είχε μερικές αποβολές. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Αποβολές συμβαίνουν σε μια στις τρεις εγκυμοσύνες. Είναι δηλαδή κάτι πολύ κοινό, αλλά κανείς δεν το συζητάει. Είναι κάτι σαν μυστικό. Ελπίζω η Ντέμπορα να μην ενοχληθεί που το είπα τώρα».

Ο Χιου Τζάκμαν κλαίει: «Με παράτησε η μάνα μου στα οχτώ και είμαι στείρος»  | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ