Αγριο έγκλημα στην Ανθούσα –Στραγγάλισαν 82χρονη και την πέταξαν σε βόθρο - iefimerida.gr

Αγριο έγκλημα στην Ανθούσα –Στραγγάλισαν 82χρονη και την πέταξαν σε βόθρο

Αγριο έγκλημα στην Ανθούσα – Δολοφόνησαν 82χρονη και την πέταξαν στο βόθρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει τέλος η εγκληματικότητα στην Ελλάδα, καθώς καθημερινά αδίστακτοι κακοποιοί ληστεύουν, χτυπούν και σκοτώνουν αθώους πολίτες χωρίς δεύτερη σκέψη. Τελευταίο θύμα εγκληματιών μία ηλικιωμένη στην περιοχή της Ανθούσας, η οποία βρέθηκε νεκρή σε βόθρο στην αυλή της.

Τα ίχνη της άτυχης 82χρονη είχαν χαθεί τις τελευταίες 3 ημέρες. Τελικά εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο βόθρο που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της. Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες πρώτα την έπνιξαν με ένα σχοινί, το οποίο ήταν ακόμα πάνω στο λαιμό της και στη συνέχεια την πέταξαν στο ββόθρο, προκειμένου να μην εντοπιστεί και να χαθούν τα ίχνη της.

Η αστυνομία πάντως δεν έχει αποκλείσει από τους υπόπτους το γιο της 82χρονης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ