«Η Ελλάδα κινδυνεύει να παραδοθεί στους φασίστες», δηλώνει ο Χρήστος Λούλης - iefimerida.gr

«Η Ελλάδα κινδυνεύει να παραδοθεί στους φασίστες», δηλώνει ο Χρήστος Λούλης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περί φόβου που του προκαλεί η Χρυσή Αυγή, «φασιστικών» νοοτροπιών και Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε ο Χρήστος Λούλης στα πλαίσια συνέντευξής του στο Elle.

«Η Ελλάδα κινδυνεύει να παραδοθεί στους φασίστες που δεν είναι μόνο νεοναζί. Τον μικρό καθημερινό φασιστάκο να φοβάστε. Υπάρχει φασισμός που κάνει έναν οδηγό να αδιαφορεί για τους πεζούς, έναν πεζό να πετάει σκουπίδια στο πεζοδρόμιο, κάποιον να βιαιοπραγεί εναντίον μιας θεατρικής παράστασης. Αυτές οι συμπεριφορές μεγαλώνουν μέσα μας και στο τέλος γινόμαστε φασίστες. Δεν είναι μόνο ακροδεξιό γνώρισμα, είναι ανθρώπινο και απάνθρωπο».

Αυτό δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός στο Elle. Εκεί που επίσης παραδέχτηκε ότι όταν ακούει το όνομα της Χρυσής Αυγής αισθάνεται φόβο και ότι η περιβόητη δήλωσή του για την Μακρυπούλια (ότι δηλαδή δεν τη θεωρεί συνάδελφό του) ήταν μεγάλο λάθος. Για την ακρίβεια, το μεγαλύτερο. «Η δήλωσή μου για τη Ζέτα Μακρυπούλια ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου γιατί έχουν περάσει δύο χρόνια και ακόμα με ρωτούν γι΄ αυτή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ