Πίστωση ξανά για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ –Εκαναν πίσω οι φαρμακοποιοί - iefimerida.gr

Πίστωση ξανά για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ –Εκαναν πίσω οι φαρμακοποιοί

Πίστωση ξανά για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ –Εκαναν πίσω οι φαρμακοποιοί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νερό στο κρασί τους έριξαν οι φαρμακοποιοί και έκαναν πίσω τελικά στην κόντρα που έχουν με το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΠΥΥ. Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους και πλέον οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα μπορούν και πάλι να παίρνουν φάρμακά με πίστωση.

Ωστόσο οι αντιδράσεις του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Αττικής, Κωνσταντίνου Λουράντου είναι εντονότατες και φρόντισε να το δείξει με μήνυμα του μέσω facebook, αφήνοντας αιχμές για τα κίνητρα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Η ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ... ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!!! Ειχα προειδοποιήσει τους πάντες ότι η κινητοποίηση του ΠΦΣ είχε δύο σκέλη. Αφ' ενός μεν να δημιουργήσει μια επαναστατική εικόνα απέναντι στην μέχρι σήμερα απραξία του και αφ' εταίρου για να πληρωθούν οι γνωστοί σύλλογοι τον Σεπτέμβριο που εκτελούσαν .....!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ