Σπάει ταμεία η παράσταση με θέμα τoν Στρος Καν και την καμαριέρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Σπάει ταμεία η παράσταση με θέμα τoν Στρος Καν και την καμαριέρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενάμιση χρόνο μετά το περιστατικό και αφού ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει επέλθει εξωδικαστικός συμβιβασμός, το σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τον τότε επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν και την καμαριέρα Ναφισάτου Ντιάλο, γίνεται θεατρική παράσταση και ανεβαίνει σε σκηνή του Παρισιού και με μεγάλη, μάλιστα, επιτυχία.

Η υπόθεση του θεατρικού έργου «Σουίτα 2806» περιστρέφεται γύρω από όσα συνέβησαν στη σουίτα με το νούμερο 2806 του ξενοδοχείου Sofitel της Νέας Υόρκης, εκεί όπου ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ κατηγορήθηκε πως παρενόχλησε σεξουαλικά την καμαριέρα.

«Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και γεγονότα, είναι συμπτωματική», αναγράφεται δίπλα από τη διαφημιστική πινακίδα της παράστασης. .

Η επιλογή των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν στην παράσταση, μόνο τυχαία δεν είναι, αφού είναι εμφανής η ομοιότητα τους με τους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Σπάει ταμεία η παράσταση με θέμα τoν Στρος Καν και την καμαριέρα [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Σπάει ταμεία η παράσταση με θέμα τoν Στρος Καν και την καμαριέρα [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ