Μαριλένα Κοππά: «O Σαμαράς κέρδισε μια αξιοπιστία που δεν την είχε στο παρελθόν» - iefimerida.gr

Μαριλένα Κοππά: «O Σαμαράς κέρδισε μια αξιοπιστία που δεν την είχε στο παρελθόν»

Μαριλένα Κοππά: «O Σαμαράς έχει κερδίσει μια αξιοπιστία που δεν την είχε στο παρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τρία κόμματα είναι καταδικασμένα να προχωρήσουν μαζί, η Ελλάδα είναι όμηρος των γερμανικών εκλογών επισήμανε η επικεφαλής ων ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά.

Η κυρία Κοππά, μιλώντας στον Αχελώος tv και το δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα επισήμανε ότι «ο πρωθυπουργός έχει κερδίσει μια αξιοπιστία που δεν την είχε στο παρελθόν αλλά είναι γεγονός ότι η Ελλάδα αποτελεί ένα βασικό διακύβευμα στην μάχη των γερμανικών εκλογών, η χώρα θα παραμείνει έρμαιο ενός εκλογικού κλίματος».

Η κυρία Κοππά ανέφερε επίσης ότι η κεντροαριστερά πρέπει να έχει ρόλο στο πολιτικό σύστημα ενώ εξέφρασε την άποψη της ότι με σωστές διαδικασίες θα μπορούσε να συμβάλλει στην έξοδο της Ελλάδας από την κρίση: «Το πολιτικό σύστημα για να ισορροπήσει δεν μπορεί να βρίσκεται ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στην ακροδεξιά, η κεντροαριστερά μπορεί να βρει κοινούς στόχος με την δεξιά και την κεντροδεξιά και να βγάλει την χώρα από την κρίση», ενώ πρόσθεσε ότι βασική προϋπόθεση είναι οι διαδικασίες και οι εξελίξεις στον χώρο της κεντροαριστεράς: «Το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ, καθώς και προσωπικότητες που κινούνται στον χώρο έχουν κάθε λόγο να βρουν ένα πεδίο συνεννόησης και να μπορέσουν προοπτικά να ενοποιήσουν αυτόν χώρο».

Τέλος για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει να αποδείξει πολλά που θα κρίνουν το μέλλον του:«Δημοσκοπικά αποδεικνύεται καθημερινά η χαμένη επαφή του ΠΑΣΟΚ με την κοινωνία, το ΠΑΣΟΚ έχει να αποδείξει αν μπορεί να ανασυνταχθεί και να βρει την χαμένη επαφή με τα στελέχη του και την κοινωνία, είναι ένα μεγάλο στοίχημα και τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ