Η φωτογραφία της ημέρας - Ο Spiderman συλλαμβάνει τον πρόεδρο Ομπάμα[εικόνα] - iefimerida.gr

Η φωτογραφία της ημέρας - Ο Spiderman συλλαμβάνει τον πρόεδρο Ομπάμα[εικόνα]

Η φωτογραφία της ημέας - Ο πρόεδρος Ομπάμα αντιμέτωπος με τον.... Spiderman
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη μέρα που το περιοδικό Time κυκλοφόρησε με εξώφυλλό το πρόσωπό του, καθώς ψηφίστηκε από τους συντάκτες του περιοδικού ως το «πρόσωπο της χρονιάς», ο αμερικανός πρόεδρος ανέβασε στο Twitter του μια φωτογραφία, που δεν έχει καμία σχέση με το σοβαροφανές πρόσωπο που επιβάλει το αξίωμά του.

Συγκεκριμένα ο Μπαράκ Ομπάμα ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία που τον δείχνει να... έρχεται αντιμέτωπος με τον Spiderman!

Στο ρόλο του «Ανθρώπου-Αράχνη» το παιδί ενός στενού του συνεργάτη, το οποίο φόρεσε τη στολή και άρχισε να περιφέρεται στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος βγαίνοντας από το γραφείο του έπεσε... επάνω του και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να παίξει για λίγο μαζί του.

Μάλιστα, καθότι το στιγμιότυπο απαθανατίστηκε, επέλεξε να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τη σκηνή στην οποία φαίνεται να... παραδίνεται στον Spiderman.

Tη φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα «Η φωτογραφία της ημέρας - Ο πρόεδρος Ομπάμα πιάστηκε στα δίχτυα του Spiderman».

Αν λάβει κανείς υπόψη το γεγονός ότι μόνο μέσα σε μία ώρα η συγκεκριμένη φωτογαφία 6.342 retweets, μάλλον μιλάμε όντως για τη φωτογραφία της ημέρας!

Η φωτογραφία της ημέρας - Ο Spiderman συλλαμβάνει τον πρόεδρο Ομπάμα[εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ