Εντολη στην ΕΛ.ΑΣ. να επέμβει στην εστία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας - iefimerida.gr

Εντολη στην ΕΛ.ΑΣ. να επέμβει στην εστία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Εντολη στην ΕΛ.ΑΣ. να επέμβει στην υπό κατάληψη εστία του Πανεπιστημίου Μακεδονί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος των καταληψιών της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και να αποδοθούν σε βάρος τους οι προβλεπόμενες ποινικές ευθύνες, διέταξε την Αστυνομία, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Ευάγγελος Μαδεμλής.

Ο εισαγγελέας προχώρησε στην κίνηση αυτή, αφού προηγήθηκε έγγραφη ενημέρωση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Γιάννη Χατζηδημητρίου προς τον εισαγγελικό λειτουργού για την κατάσταση που επικρατεί στην Εστία. Τα αδικήματα που θα διερευνηθούν είναι αυτά της διατάραξης οικιακής ειρήνης, της παράνομης βίας και της πρόκλησης διακεκριμένων φθορών.

Στο μεταξύ, δικογραφία κατά παντός υπευθύνου σχηματίστηκε από τις αστυνομικές αρχές για το χθεσινό περιστατικό που σημειώθηκε στο ίδιο Πανεπιστήμιο, όταν φοιτητές του περικύκλωσαν και κράτησαν σε ομηρία για τέσσερις ώρες τον αντιπρύτανη του Ιδρύματος Χρήστο Κωνσταντάτο, ζητώντας να αποσύρει τις αλλαγές στον κανονισμό λειτουργίας της Φοιτητικής Εστίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ