Καταβλήθησαν οι κοινοτικές ενισχύσεις στους αγρότες απο την Πειραιώς - iefimerida.gr

Καταβλήθησαν οι κοινοτικές ενισχύσεις στους αγρότες απο την Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς ολοκλήρωσε την πληρωμή των κοινοτικών ενισχύσεων στους αγρότε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκλήρωσε, στις 18 Δεκεμβρίου, την πληρωμή των κοινοτικών ενισχύσεων για το 2012 σε 700.000 αγρότες, ύψους 2 δισ. ευρώ, η Τράπεζα Πειραιώς.

Στις 24 Οκτωβρίου είχαν καταβληθεί οι προκαταβολές των κοινοτικών ενισχύσεων σε 670.000 αγρότες συνολικού ύψους 947 εκατ. ευρώ και την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, έγινε η αποπληρωμή με την καταβολή του υπολοίπου ποσού, ύψους 1 δισ. ευρώ.

Με τις πληρωμές αυτές διοχετεύτηκε ρευστότητα στην αγορά συνολικού ύψους 2 δις. ευρώ., σε μια κρίσιμη περίοδο. Παράλληλα ολοκληρώθηκαν και οι καταβολές των υποχρεώσεων των αγροτών στον ΕΛΓΑ και στις ΕΑΣ.

Τα κονδύλια των κοινοτικών ενισχύσεων προέρχονται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Εγγυήσεων και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η δράση της καταβολής των αγροτικών ενισχύσεων του 2012 ολοκληρώθηκε εγκαίρως και με πλήρη επιτυχία από την Τράπεζα Πειραιώς, σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ