Αηδόνης: Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν επειδή πήγα στον Λοβέρδο - iefimerida.gr

Αηδόνης: Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν επειδή πήγα στον Λοβέρδο

Αηδόνης για παρουσία σε Λοβέρδο: Δεν νοιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ σε κανέναν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν νιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ σε κανέναν» λέει στο iefimerida ο βουλευτής Δράμας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Αηδόνης σχολιάζοντας τα όσα διέρρευσαν από την Ιπποκράτους σχετικά με την συμμετοχή του στην εκδήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου στην Καλαμάτα.

Ο κ. Αηδόνης τηρεί στάση αναμονής για την ώρα χωρίς να αποκαλύπτει τις προθέσεις του, αν πρόκειται να ανεξαρτητοποιηθεί ή όχι. Πάντως δεν πρόκειται να παραστεί το μεσημέρι στην συνεδρίαση στην γραμματεία της ΚΟΕΣ του ΠΑΣΟΚ στην οποία – ως βουλευτής - μετέχει ex oficcio καθώς έχει κάποια άλλη υποχρέωση εκείνη την ώρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του, όπως αναφέρει ο ίδιος, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Γιάννης Μανιάτης. Αντιθέτως τηλεφώνησε χθες στο σπίτι του το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης ο οποίος έχει αναλάβει μεσολαβητικό ρόλο. Ομως ο ίδιος ο κ. Αηδόνης απουσίαζε, οπότε η επικοινωνία τους θα γίνει τις επόμενες ώρες.

Ο βουλευτής Δράμας δεν συνδέει πάντως τα εσωκομματικά με το περίεργο περιστατικό με άγνωστο, ο οποίος περιέλουσε με ακαθαρσίες το ΙΧ αυτοκίνητο του. Έτσι κι αλλιώς όταν συνέβη το περιστατικό (την περασμένη Κυριακή το βράδυ, μεταξύ 3.30 και 10 το πρωί) δεν είχε προηγηθεί κάτι σχετικό.

Ο ίδιος μετέβη την Δευτέρα στην Καλαμάτα για την εκδήλωση του ΡΙΚΣΣΥ. «Ευτυχώς που έγινε νωρίτερα, οπότε δεν συνδέεται το ένα με το άλλο» λέει ο κ. Αηδόνης ο οποίος επικοινώνησε και με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια και τον ενημέρωσε για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ