«Ήμουν γκέι αλλά μου πέρασε», δηλώνει γνωστός ηθοποιός - iefimerida.gr

«Ήμουν γκέι αλλά μου πέρασε», δηλώνει γνωστός ηθοποιός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την ερωτική του ζωή ήταν ο ανερχόμενος Ιταλός ηθοποιός Αντρέα Μοντοβάλι σε συνέντευξη που έδωσε στο Ιταλικό Vanity Fair. Εκεί που μίλησε για την γκέι εμπειρία που είχε όταν ήταν ακόμη ένας άγνωστος πιτσαδόρος.

«Μου συνέβη πριν πέντε χρόνια όταν ζούσα στην Μπολόνια και δούλευα σε πιτσαρία. Ένας φίλος μου γκέι ήρθε και μου ζήτησε να προσποιηθώ ότι είμαστε ζευγάρι προκειμένου να κάνει τον πρώην του να ζηλέψει. Οπότε δέχτηκα. Αρχίσαμε να αγκαλιαζόμαστε και να φιλιόμαστε στους δρόμους και να πηγαίνουμε μαζί στα gay clubs. Κάποια στιγμή το πράγμα προχώρησε και λίγο παραπάνω....Τελικά ο πρώην του όντως ζήλεψε, γύρισε και του ζήτησε να μετακομίσουν μαζί».

«Ήμουν γκέι αλλά μου πέρασε», δηλώνει γνωστός ηθοποιός | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε ο Αντρέα Μοντοβάλι, γνωστός από την 2η θέση που κατέλαβε στο Ιταλικό Dancing with The Stars το 2009, στο Vanity Fair. Δηλώνοντας πως και πάλι, αν του το πρότειναν ξανά σήμερα, θα δεχόταν να κάνει «τα πάντα για ένα φίλο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Vanity Fair Dancing with the star Αντρέα Μοντοβάλι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ