Τα Χριστούγεννα του Ομπάμα - Ο Λευκός Οίκος ντύθηκε γιορτινά [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

Τα Χριστούγεννα του Ομπάμα - Ο Λευκός Οίκος ντύθηκε γιορτινά [εικόνες + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Χριστούγεννα είναι μία γιορτή χαράς για όλο τον κόσμο και σίγουρα από την εορταστική διάθεση δεν γίνεται να εξαιρείται ούτε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένειά του στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και όλο τον Λευκό Οίκο και άνοιξαν την πόρτα στο κοινό για να γιορτάσουν μαζί

΄Ένα πολύχρωμο δέντρο κάτω από την προτομή του Αβράαμ Λίνκολν, ένα ακόμη τεράστιο δέντρο στην κεντρική σάλα που τιμά όλες τις πρώτες κυρίες των ΗΠΑ, ένας ζαχαρωτός Λευκός Οίκος με ένα ομοίωμα του Μπο απ' έξω που πλέον έχει γίνει η μασκότ της χώρας, είναι μόλις λίγα στοιχεία από τον μεγαλόπρεπο στολισμό του Λευκού Οίκου.

Δείτε στις εικόνες που ακολουθούν το σπίτι του Προέδρου σε «Χριστουγεννιάτικη διάθεση» και στο βίντεο τον χαριτωμένο Μπο να επιθεωρεί προσεκτικά τη διακόσμηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ