«Νόμιζα ότι το μωρό μου ήταν βρικόλακας», δηλώνει η Μέγκαν Φοξ - iefimerida.gr

«Νόμιζα ότι το μωρό μου ήταν βρικόλακας», δηλώνει η Μέγκαν Φοξ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην γύρα στα διάφορα talk show έχει βγει η Μέγκαν Φοξ για να προμοτάρει την επόμενη ταινία της ονόματι This is 40. Αν και το μόνο για το οποίο καταλήγει να μιλάει είναι η εγκυμοσύνη της.

«Τους πρώτους μήνες είχα τόσο έντονες ναυτίες τα πρωινά που πραγματικά πίστευα ότι έχω μέσα μου ένα μωρό βρικόλακα, όπως αυτό στο Twilight. Θυμάσαι τι πάθαινε η Μπέλα, που ήταν ιδρωμένη και εξαντλημένη συνέχεια; Έτσι αισθανόμουν και εγώ». Αυτό δήλωσε -πάντα με χιουμοριστική διάθεση- η Μέγκαν Φοξ στον Τζέι Λένο.

Προσθέτοντας πως «Τον λατρεύω (σ.σ. τον νεογέννητο γιο της). Σε τέτοιο σημείο που στην αρχή δεν ήθελα καμιά βοήθεια. Απλά κάποια στιγμή είπα στον Μπρίαν (σ.σ. Όστιν Γκριν, ο σύζυγος) ότι πρέπει να πάρουμε μια κοπέλα για να το προσέχει τα βράδυα αλλιώς 'ή θα χωρίσουμε ή θα σε σκοτώσω εξαιτίας έλλειψης ύπνου'. Πλέον έρχεται μια γυναίκα και μας το προσέχει δυο νύχτες την εβδομάδα».

Όσον αφορά το πως κατάφερε να κρατήσει την εγκυμοσύνη και την γέννα της μυστική, η -ψηφισμένη ως ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο- δήλωσε στον Ντέιβιντ Λέτερμαν «Με το θέμα της γέννας ήμουν τυχερή γιατί ταυτόχρονα με εμένα γεννούσε η Ρις Γουίδερσπουν τον δικό της γιο στην Σάντα Μόνικα. Οπότε όλοι οι παπαράτσι την είχαν ακολουθήσει εκει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ