Το πικ νικ της πλατείας Αριστοτέλους - iefimerida.gr

Το πικ νικ της πλατείας Αριστοτέλους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα τεράστιο χώρο αναψυχής μεταμορφώθηκε σήμερα η πλατεία Αριστοτέλους για να υποδεχτεί εκατοντάδες Θεσσαλονικείς, οι οποίοι πραγματοποιούν αυτή την ώρα πικ νικ στο κέντρο της πόλης!

Τμήμα της πλατείας καλύφθηκε με χλοοτάπητα και οι παρευρισκόμενοι έπαιξαν τάβλι, κουτσό, βόλεϊ, ρακέτες, σχοινάκι και … μήλα, υπό τη συνοδεία μουσικής.

Τη δράση, που θα συνεχιστεί ως αργά το απόγευμα, διοργανώνει η αντιδημαρχία Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντών, στο πλαίσιο της γνωστοποίησης και ενίσχυσης της υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης για τη διεκδίκηση της «Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες στο πικ νικ θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μαζί τους κομμάτια του χλοοτάπητα και να το τοποθετήσουν στις γειτονιές τους.

«Διεκδικούμε τους δημόσιους χώρους, διεκδικούμε τη Θεσσαλονίκη ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας», εξήγησε η αντιδήμαρχος Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών, Μαρία Πασχαλίδου. Πρόσθεσε δε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις στον ίδιο χώρο, όπως η διοργάνωση ολυμπιακών αθλημάτων (3 Ιουνίου) και η μετατροπή της πλατείας σε γήπεδο χάντμπολ (4 Ιουνίου).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ