«Έχω κοιμηθεί Χριστούγεννα σε παγκάκια», αποκαλύπτει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός - iefimerida.gr

«Έχω κοιμηθεί Χριστούγεννα σε παγκάκια», αποκαλύπτει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής της -και το πόσο σιχαίνεται τα Χριστούγεννα- μίλησε η Μίνα Ορφανού, η τρανςσέξουαλ πρωταγωνίστρια των Βασιλιάδων, στην Ελένη Μενεγάκη.

«Ήταν 22 Δεκεμβρίου, βράδυ κι εγώ πήρα το πλοίο και πήγα στη Ρόδο χωρίς να ξέρω τι κάνω. Χρειάστηκε να κοιμηθώ δύο μέρες στα παγκάκια μέχρι να ισορροπήσω». Αυτό δήλωσε στην Ελένη Μενεγάκη η Μίνα Ορφανού.

Προσθέτοντας πως «Λυπάμαι που αυτές τις μέρες τις γιορτινές, εγώ έχω την υγεία μου κι έχω και το κρεβάτι μου με το πουπουλένιο μου το πάπλωμα που αγόρασα από την Αγγλία και υπάρχει κόσμος που είναι έξω στα παγκάκια και κοιμάται. Είναι ντροπή να σκεφτόμαστε μόνο το τι θα κάνουμε, είμαι κατά σε όλα αυτά, μόνο και μόνο για να πουλάνε οι βιτρίνες και ο κόσμος να περνάει υπέροχα, να τρώει την γαλοπούλα και ο άλλος να μην έχει ένα πάπλωμα να βάλει από πάνω του».

Τέλος, η ταλαντούχα ηθοποιός εξήγησε πως «Στις γιορτές κλείνομαι στο καβούκι μου. Δεν μου αρέσει το δήθεν, δεν μπορώ για δέκα μέρες τον χρόνο να το παίξω καλός άνθρωπος. Τα Χριστούγεννα είναι μια φονική γιορτή για μένα. Σκοτώνουν τόσα δέντρα για να στολίσουν το σπίτι τους. Άλλωστε δεν στολίζω ποτέ στο σπίτι μου τα Χριστούγεννα.Δεν μάθαμε από την οικογένειά μου να στολίζουμε δέντρο. Είμαστε με το παλιό ημερολόγιο και ο παπάς το θεωρούσε ειδωλολατρικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ